ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robotul cu motor de panzer, și-a rânjâit dinții ca să-și verse, în cuvinte, ura, precum și strigătul sălbatic de odioasă amintire - sieg heil!
 
Nu am văzut și nu am auzit niciodată până acum, de la cea mai înaltă tribună a Țării NOASTRE și a Țării mele, un discurs atât de plin de ură dementă, de minciună vomitivă, de manipulări incredibile! El a infestat aerul cu cea mai neagră ură, el a urmărit și a reușit dezbinarea Țării și a oamenilor! Când latră, nu la foc automat, ci calm și satisfăcut, de parcă ar arunca cu monstruosul zyclon B împotriva unei formațiuni politice și a unei părți importante a poporului român, simți determinarea cyborg-ului de a pârjoli Țara. A vorbit pentru trupele sale de asalt!
 
Cine mai are fie și o infimă urmă de îndoială că "dracu’ nu e atât de negru”, va avea parte de o cruntă confirmare că Țara va fi arestată! Încă nu închide Țara până pe 6 decembrie pentru că speră ca trupele sale de asalt să învingă! Imediat după aceea, în caz că Țara doarme și ia în glumă eventuala "victorie” și Parlamentul se va "îngălbeni”, vor urma, în avalanșă – pușcăria la domiciliu, șomajul masiv, tăierile mari de salarii, pensiile limitate crunt, creșterile uriașe de prețuri, foametea cruntă, pedepsele sub forme abominabile, școlile și bisericile ferecate, și moarte, multă moarte!
 
Și până acum ați avut nenumărate și vizibile semne ale celor de mai sus, dar, cum spuneam, nu ați vrut să credeți că vine nenorocirea! Ei bine, o să aveți prilejul să vedeți, cu vârf și îndesat, după 6 decembrie! Moartea vă pândește, din Dealul de unde altădată Domnul Tudor Vladimirescu își stabilea tabăra pentru lupta de eliberare a Țării...