Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au descins, luni, la sediul Primăriei Timișoara, și au solicitat mai multe documente de la Direcția de Urbanism, care au stat la baza emiterii unor autoritzații și certificate, potrivit PressAlert.ro.

Procurorii verifică actele care au stat la baza emiterii unor certificate de urbanism și autorizații de construire, deoarece există diferențe mari în special în privința regimului de înălțime aprobat de administrația condusă de primarul Nicolae Robu. 
”A rămas ca până mâine se fac copiile respective și vor fi transmise la DNA pentru că se desfășoară niște cercetări, probabil în urma unor reclamații vizavi de acele autorizații și certificate de urbanism. (...) Nu știu absolut nimic despre ce este vorba, este o listă de autorizații, nu am pus nicio întrebare nimănui. Eu nu pot să discut nimic. Mie îmi place să las anchetele să se desfășoare fără să îmi întrec prerogativele. Dacă cineva a greșit, să dea socoteală pentru greșeala făcută”, a declarat luni Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pentru B1TV.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews