ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au descins, luni, la sediul Primăriei Timișoara, și au solicitat mai multe documente de la Direcția de Urbanism, care au stat la baza emiterii unor autoritzații și certificate, potrivit PressAlert.ro.

Procurorii verifică actele care au stat la baza emiterii unor certificate de urbanism și autorizații de construire, deoarece există diferențe mari în special în privința regimului de înălțime aprobat de administrația condusă de primarul Nicolae Robu. 
”A rămas ca până mâine se fac copiile respective și vor fi transmise la DNA pentru că se desfășoară niște cercetări, probabil în urma unor reclamații vizavi de acele autorizații și certificate de urbanism. (...) Nu știu absolut nimic despre ce este vorba, este o listă de autorizații, nu am pus nicio întrebare nimănui. Eu nu pot să discut nimic. Mie îmi place să las anchetele să se desfășoare fără să îmi întrec prerogativele. Dacă cineva a greșit, să dea socoteală pentru greșeala făcută”, a declarat luni Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pentru B1TV.