ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a  fost găsită moartă în locuință, informează Știri de Cluj.

Camelia Tișe avea 47 de ani și a fost de profesie notar. Aceasta a fost găsită, luni dimineața, fără suflare în locuința ei din Cluj-Napoca. 

Alin Tișe și Camelia au divorțat în 2018, ei având împreună un copil.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
 
Potrivit surselor Antena 3 CNN, cel mai probabil, femeia ar fi murit pe timpul nopții, din cauze medicale. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza morții femeii.

Alin și Camelia Tișe, de profesie notar, au divorțat în urmă cu 6 ani. Procesul a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care cei doi și-au împărțit-o, notează Știripesurse.

Alin Tișe ar fi sugerat că soția sa nu trebuie luată în seamă, după ce aceasta a amenințat că se va duce la DNA și va divulga unele presupuse nereguli comise de președintele Consiliului Județean Cluj.

De altfel, s-a speculat că neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi apărut tot din cauza banilor și din cauza afacerilor imobiliare pe care le administrau împreună.

Odată cu cererea de divorț, Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii estimată atunci la 15 milioane de euro.