ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompierii clujeni au avut o intervenție dramatică, vineri dimineața, la ora 6.00, într-un troleibuz. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort de șofer, transmite Știri de Cluj.

”Un bărbat a decedat azi dimineață la ora 6 în troleibuz. Șoferul l-a găsit mort pe scaun”, a precizat un martor. Șoferul a sunat la 112, după ce a observat în stația de la Cinema Mărăști, că bărbatul era decedat.

ISU Cluj: ”Au fost dislocate două echipaje SMURD, dintre care unul tip Terapie Intensivă Mobilă, care au aplicat manevre de resuscitare unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit un stop cardio respirator într-un mijloc de transport în comun care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca. Acestea au fost susținute mai bine de 40 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”.

Recent, pe strada Avram Iancu din Cluj, un taximetrist a lovit două mașini parcate, după ce i s-a făcut rău la volan.

În accident au fost implicate două autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, conștient și cooperant, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

FOTO: