ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic de  australian a împărtășit recent fotografii făcute la microscop ale unor structuri "îngrijorătoare" care au apărut în serul anticovid de la Pfizer, potrivit LifeSiteNews.

Doctorul David Nixon a arătat cum structuri boțite, întunecate, asemănătoare la formă cu niște cristale au apărut în conținutul vaccinului anticovid.

În mod remarcabil, formarea structurilor cristaline părea să depindă de expunerea acestora la frecvențe electromagnetice (CEM), potrivit lui Nixon. 
 


Când a pus diapozitivul "în interiorul unei pungi Faraday" care bloca radiațiile și semnalul despre care spunea că provin de la routerul său wireless, a văzut doar "puncte" negre și rotunde.
 

 
 
Cu toate acestea, atunci când "nu a protejat locul", doar formațiunile unghiulare, asemănătoare cristalelor, "apăreau în dimineața următoare".

Nixon a continuat să arate că, după ce a lăsat lichidul din vaccinul anticovid pe lamă timp de 10 săptămâni, formațiunile cristaline păreau să se fi transformat și să ia "aspectul unei naturi mult mai îngrijorătoare".

Structurile prezentate de Nixon și-au păstrat formele unghiulare, dar acum păreau să conțină unul sau mai multe puncte luminoase care reflectau lumina, pe lângă alte formațiuni interioare. Prim-planurile acestor obiecte au fost fotografiate la o mărire de 200x, a declarat Nixon pentru LifeSiteNews.

Nixon a declarat, totodată, că a văzut formațiuni asemănătoare unor fire " în sângele celor vaccinați și a împărtășit cu LifeSiteNews o fotografie în care se pot vedea aglomerări de celule sanguine care înconjoară "firul" cu "marginile sfărâmicioase" despre care Nixon a spus că sunt adesea prezente.