ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Disney oferă părinților responsabili un motiv în plus pentru a nu mai oferi copiilor otrava din televizoare și a arunca acest obiect din casele fiecăruia.
 
După cum a informat ActiveNews, două mari firme de investiții ale lumii sunt implicate și în publicația The New York Times și în Big Pharma. Este vorba de BlackRock și de Vanguard Group. Potrivit Simply Wall Street, în februarie 2020, BlackRock și Vanguard erau cei mai importanți acționari ai companiei farmaceutice GlaxoSmithKline, cu 7%, respectiv 3,5%. În cazul Pfizer, proprietatea este inversă, cu Vanguard fiind investitor principal și BlackRock al doilea acționar. O cercetare rapidă arată că Rothschild Investment Corp. și Edmond de Rothschild Holding sunt doi dintre acționarii Vanguard. Pe lânga firma văduvei lui Steve Jobs - The Laurene Powell Jobs Trust -, Disney e deținut și de BlackRock și de Vanguard Group. 
 
Urmărind activitatea din ultimii ani ai companiei, se poate spune că noul motto al Disney ar putea fi Cine Controlează Copiii Controlează Viitorul.
 
Cel de-al treilea episod al serialului Disney+ (canal cu filme pentru adolescenți) Loki a confirmat că zeul nordic interpretat de actorul Tom Hiddleston este primul personaj principal bisexual din Universul Cinematografic Marvel, informează Breitbart.

Într-o scenă de la începutul celui de-al treilea episod al seriei, Loki (Hiddleston) discută cu Lady Loki (Sophia Di Martino) - o versiune feminină a sa din alte timpuri - pe tema iubirilor câștigate și pierdute.

La un pahar de vorbă, Lady Loki întreabă dacă Loki - care este un prinț asgardian - a găsit vreodată dragostea, cu o „prințesă aspirantă, sau, poate, cu un alt prinț?”.

„Câte puțin din amândouă. Bănuiesc că la fel ca tine”, spune Loki cu un zâmbet ironic.

Astfel, se confirmă sugestia făcută anterior de Disney într-un clip promoțional care sugera că Loki este „fluid din punct de vedere sexual”.

După ce episodul a avut premiera pe Disney+, regizoarea serialului, Kate Herron, a recunoscut pe Twitter că a urmărit încă de la început să dezvăluie în serial înclinațiile sexuale ale lui Loki.

„Din momentul în care am pornit la drum cu Loki, a fost foarte important pentru mine și obiectivul meu să recunosc că Loki este bisexual”, a scris Herron miercuri pe Twitter. „Este o parte din ceea ce este el și din ceea ce sunt și eu. Știu că este un pas mic, dar sunt fericită și inima îmi este atât de plină când spun că asta devine acum canon (artistic - n.n.) în MCU (Marvel Cinematic Universe/Universul Cinematografic Marvel - n.n.)."

 
Pagina de Facebook a Disney+ are ca fotografie de copertă un colaj cu imagini reprezentând cupluri sau persoane gay din filme difuzate pe canalul lor. În plus, la secțiunea „Despre”, Disney+ are afișat următorul mesaj:
 
„Alăturați-vă nouă în recunoașterea comunității LGBTQ+ pe toată durata lunii, cu proiecții speciale, momente muzicale, râsete și iubire #DisneyPlusPride”