ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o personalitate publică a murit în urma injectării cu serurile experimentale anti-Covid, informează Vaccine Impact. Vedeta din lumea modei, Alber Elbaz, a murit weekend-ul trecut într-un spital american din Paris.

Presa franceză (Elbaz a lucrat și a trăit în Franța), precum și alte agenții de presă europene, au relatat că este „necunoscută” cauza decesului, dar presa israeliană informează că acesta a murit de „varianta sud-africană a Covid”, admițând, totodată, că era „complet vaccinat”.

Publicația italiană Sbircia la Notizia, într-un articol mai amplu despre cine a fost designerul, a făcut următoarea precizare:

„Lumea modei este în doliu după Alber Elbaz. Designerul israelian a murit ieri, la vârsta de 59 de ani, la Spitalul American din Paris. Potrivit relatărilor Wwd, cauzele morții sunt încă necunoscute, dar, potrivit ziarului Haaretz, designerul ar fi murit de consecințele infectării cu Covid.”

The Times of Israel informează și mai clar că designerul a fost „complet vaccinat”:

„Alber Elbaz, un designer vestimentar israelian de top, cunoscut pentru influența pe care a avut-o în schimbările din industria (modei), a murit sâmbătă de coronavirus la un spital din Paris. Avea 59 de ani.

Potrivit postului israelian de televiziune Channel 12 news, Elbaz a fost infectat cu varianta sud-africană a virusului Covid, deși era complet vaccinat.” 

Din moment ce se spune că era „complet vaccinat”, probabil că se vaccinase cu două doze ale unui ser experimental Covid. Astfel, poate fi vorba fie de „vaccinul” produs de Pfizer, fie de cel produs de ModeRNA, ambele fiind disponibile în Franța.