ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, 14 martie, începând cu ora 18.20, la Sala de Conferințe din str Doamnei nr 20, va avea loc conferința  Despre bucuria de-a avea fată, anunță Școala Familiei într-un comunicat transmis redacției.

La evenimentul organizat de Școala Familiei vor participa actorul Tomi Cristin și formatorul Iulia Țoța. Cei ce doresc să ia parte la discuții, se pot înscrie pe www.scoala-familiei.ro sau la fața locului.

Mai jos redăm textul integral al comunicatului: 
      
             Într-o lume perpetuu agitată și dornică de a atinge noi și noi idealuri pasagere poate fi ușor să uităm de noi. Ușor să uităm de propriile gânduri și idealuri, ușor să-i pierdem din vedere pe cei de lângă noi, să privim prin sau la ei imaginându-ne ce ne e nouă mai la îndemână.

               Dar chiar și dacă rezistăm tentației ușorului, ca adulți și ca părinți, ne punem întrebarea: am făcut ce trebuie? Cum să fac ce e mai bine pentru copilul meu? Cum să-i dau fetei mele aripi, să se poată dezvolta atât pe plan personal cât și profesional? Oare își cunoaște ea potențialul și are încredere în feminitatea și aptitudinile ei?

               Miercurea aceasta, Școala Familiei vă provoacă la o discuție aparte despre provocările, dar mai ales Despre bucuria de-a avea fată. Alături actorul Tomi Cristin și de formatorul Iulia Țoța veți explora subtilităățile și profunzimile cu care sunt înzestrate fetele, veți găsi soluții pentru a le inspira încredere în propria persoană și în propriile visuri, veți descoperi modele inspirationale de femei care, fără a se dezice de eleganța feminității lor, și-au lăsat amprenta asupra lumii, lăsând-o mai frumoasă, mai bună și, mai ales, veți descoperi tainele unei relații sănătoase mamă –fiică/ tată- fiică și moduri prin care puteți să vă (re)descoperiți fiica, așa cum este ea.

               Vă invităm așadar, miercuri, 14.03.2018, începând cu ora 18.20, la Sala de Conferințe din str Doamnei nr 20, la o seară de neuitat pentru și despre bucuria de-a avea fată. 

Tomi Cristin este actor la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, speaker, formator și, bineînțeles, tată. Conduce un program de formare a abilităților de public speaking și susține ateliere în cadrul programului Școala Familiei – 100 de întrebări de parenting și Serata în familie – despre familie ca despre o organizație.

 Iulia ȚOȚA este mamă a șapte copii între 3 și 19 ani, promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice. Formator Școala Familiei și organizatoarea taberelor Școala Familiei. Este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț – grădiniță și after-school și administrează o agenție de promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie outdoor, grafică și producție publicitară.

Înscrieri pe www.scoala-familiei.ro sau la fața locului.