ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Melissa avea 30 de ani și o viață înainte însă destinul i-a fost frânt brusc atunci când s-a prăbușit din senin pe aeroport și a murit. Familia Melisei este în stare de șoc și nu știu cum să le spună celor trei copii ai săi că mama lor nu mai este, relatează RomâniaTV.
 
Melissa și familia sa se întorceau din vacanță atunci când, chiar înainte să se îmbarce în avion, femeii i s-a făcut brusc rău, și-a pierdut echilibrul și a căzut ca secerată, sub privirile disperate ale familiei sale.

Cei care au asistat la teribila scenă au sunat la numărul de urgență, iar la fața locului, au ajuns mai multe echipaje de salvare care au transportat-o de urgență la un spital din Turcia.

Din păcate, medicii turci nu au putut să mai facă nimic pentru tânără deoarece a intrat în moarte clinică.

Pentru că medicii nu le-au dat nicio șansă, familia Melisei a decis deconectarea acesteia de la aparate, precizează sursa citată.