ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Asociația Studenți pentru viață a publicat detalii cu privin programul Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” din București.

„Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova. 

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață. Comunicatul asociației despre Marșul pentru viață și Luna pentru viață 2019 se găsește la http://studentipentruviata.ro/2019/03/comunicat-de-presa-luna-pentru-viata-si-marsul-pentru-viata-2019-unic-din-prima-secunda-adevarul-si-dragostea-ne-vor-salva/.

În București, adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.
În Parcul Tineretului (intrarea de la Cafeneaua Actorilor), invitații vor ține discursuri și va avea loc concertul Live for Life 2019.

Vor lua cuvântul:

Eliza-Maria Cloțea – președintele Asociației Studenți pentru viață, studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
 
Alexandra Nadane – președintele Asociației România pentru viață, fondator în 2013 al Asociației Studenți pentru viață.
 
Georgeta Bucur – președintele Asociației Down Plus București, mamă a unui copil cu Sindrom Down, ajută cu bucurie copiii cu Sindrom Down și familiile lor.
 
Monica Radu – femeia care muncește, naște și crește trei copii, fără să se plângă că este în scaun rulant.

Lavinia Stan – trainer, coach, mamă pentru prima dată în studenție, mamă a șase copii.
 
Liviu Mihăileanu – președintele Alianței România Fără Orfani. El și soția lui, Mirela Mihăileanu, au adoptat doi copii și s-au dedicat recuperării fizice si emoționale a copiilor instituționalizați.
 
Ozana Barabancea – artist, o femeie curajoasă care, în criza de sarcină, a spus „Da!” vieții fiicei ei.

Manuela Hărăbor – actriță, mamă a unui copil cu autism și o persoană care aduce bucurie oamenilor.

Dorin Popa – directorul medical al Clinicii Fiziohealth. Kinetoterapeut, din studenție sprijină copiii cu dizabilități și spune că aceștia i-au schimbat viața.

Cătălin Ivan – europarlamentar român neafiliat, gazdă a primei ediții a evenimentului „Babies go to the European Parliament”.

Concertul Live for Life se va desfășura de la ora 13, este susținut de Robert Patai și Dumitrița Sinița și prezentat de Ioana Picoș.
 
Pentru acreditarea jurnaliștilor, vă rugăm să ne scrieți la adresa studentipentruviata@gmail.com, pentru a primi ecuson de presă. Toți jurnaliștii care vor solicita acreditarea pentru eveniment o vor primi, dar înscrierea este obligatorie.