ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șaptezeci și cinci de ani. Atât timp au încercat Pfizer și FDA să ascundă documentele Pfizer de ochii publicului - mult timp după ce aproape toate persoanele afectate au murit. Abia după ce renumitul avocat Aaron Siri a condus un proces FOIA împotriva FDA, un judecător federal a ordonat ca documentele să fie publicate în 108 zile, același timp în care FDA a avut nevoie de aprobarea vaccinurilor Covid-19, relatează blogul Vigilant Fox.

În cadrul documentelor Pfizer se află documentul 5.3.6 (Experiența postcomercializare), o analiză cumulativă a rapoartelor de evenimente adverse apărute în cele 90 de zile de la lansarea publică a vaccinului Covid-19 mRNA.
 
Iar în cadrul acestui raport, 275 de persoane au suferit un accident vascular cerebral suspectat a fi atribuit vaccinului între zilele 1 și 41; 50% dintre acestea au avut loc în primele 48 de ore după injectare.

Este important de reținut că accidentele vasculare cerebrale sunt evenimente care schimbă viața, care apar atunci când alimentarea cu sânge a unei părți a creierului este întreruptă sau redusă, împiedicând țesutul cerebral să primească oxigen și nutrienți. Celulele cerebrale încep să moară în câteva minute.

Este o urgență medicală. Iar tratamentul prompt este crucial. "Mulți supraviețuitori ai unui accident vascular cerebral se confruntă cu paralizia pe o parte a corpului sau cu incapacitatea de a mișca o anumită parte a corpului." Și "Unii supraviețuitori ai accidentului vascular cerebral pot avea probleme în utilizarea sau înțelegerea limbajului (afazie) sau pot avea probleme la înghițirea lichidelor sau alimentelor (disfagie)."-thestrokefoundation.org

Din păcate, toate cele 300 de rapoarte de evenimente adverse legate de accident vascular cerebral care au afectat 275 de pacienți diferiți din cadrul Documentului Pfizer 5.3.6 au fost clasificate ca fiind "grave".
 
Unul din cinci (61 din cele 300) accidente vasculare cerebrale a fost fatal, 32% nu s-au rezolvat, 28% au avut un rezultat "necunoscut", iar trei au suferit cheaguri cerebrale profunde foarte rare (tromboză venoasă cerebrală de sinus).