ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În România, datele Registrului Național de Cancer arată că aproximativ 50% dintre copiii diagnosticati anual cu leucemii acute sau limfoame maligne se adresează Institutului Clinic Fundeni, atât pentru stabilirea diagnosticului corect și complet, cât și pentru administrarea protocoalelor europene de chimioterapie, efectuarea procedurilor de transplant medular și a noilor terapii personalizate.

Prin această campanie, al cărei simbol este Irene, fetița Părintelui Mihail Bucă, nădăjduim să venim în sprijinul pacienților pediatrici cu afecțiuni grave care necesită terapii medicale speciale pe care, de cele mai multe ori, in pofida dotărilor insuficiente, medicii de la Fundeni ( EROII copiilor) reușesc să le implementeze cu succes, oferind micuților pacienți o nouă șansă la viață.

Niciun copil nu ar trebui să treacă prin atâta suferință. Când ai posibilitatea să pui umărul la a alina suferința unor copii, singura soluție este să te implici. Dreptul la sănătate este unul esențial, iar viitorul nostru depinde de cel al copiilor noștri.

Fondurile obtinute in urma evenimentului vor fi utilizate pentru achizitia de aparatura medicala necesara Sectiei de Oncohematologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni.”, se arată în anunțul Bilete.ro.
 
bilete Fotbalul face Bine - ALL STAR GAME

„Meciul Vieții.....vino și tu alături de noi, pentru copiii bolnavi cancer de la Spitalul Fundeni!

Mâine de la ora 16 se deschid casele de bilete la stadion.

Vino și tu alături de noi și devin Eroul copiilor de la Fundeni!

Doamne ajută!”, transmite organizația Liga Legendelor.
 
 
Cumpărați AICI bilete la meciul caritabil de fotal: ALL STAR GAME Galactici vs Extratereștri