ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imagini de la "Marșul Mândriei" din Toronto arată bărbați dezbrăcați în prezența unor copii mici, în timp ce poliția stă liniștită, fără să intervină, informează LifeSite.

La "Marșul mândriei" de sâmbătă, 25 iunie, de la Toronto, au participat bărbați nudiști și artiști îmbrăcați în costume grotesc de sexuale, ceea ce i-a determinat pe mulți să se întrebe de ce poliția nu a împiedicat aceste manifestări publice de indecență, mai ales că la eveniment au fost prezenți mulți copii.
 


Imaginile video postate de Post Millennial arată un grup de bărbați dezbrăcați care poartă pancarte pe care scrie "Viața e scurtă: Joacă-te dezbrăcat. Fiți goi, fiți mândri" și "TNTMEN: Totally Naked Toronto Men. Lucrurile bune se întâmplă atunci când ești dezbrăcat". 

Un alt videoclip arată un copil mic așezat într-un cărucior care se uită fix spre un artist care poartă un costum de penis uriaș care îi acoperă întregul cap.  

Alte clipuri arată un grup de bărbați dezbrăcați care se joacă și se clătesc lângă o fântână înconjurată de copii mici.  
 
Marșul a fost sponsorizat de marca americană de bere Bud Light, care a promovat o scenă mobilă unde dansau femei topless.

"Bud Light Canada a fost un partener mândru al Pride Toronto în ultimii 10 ani. În acest an, comemorăm această piatră de hotar cu Pride Toronto, prezentându-i pe designul cutiilor noastre de conserve, precum și continuând să fim sponsorul oficial al festivalului în materie de bere", a scris Bud Light pe site-ul lor.  

Imagini video de la marș arată zeci de participanți în costume Bud Light care salută mulțimea de pe scena mobilă.