ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit înregistrărilor de călătorie ale Secret Service obținute de Judicial Watch, Hunter Biden,  fiul lui Joe Biden, pe atunci vicepreședintele SUA, a efectuat 411 călătorii în 29 de țări între 2009 și mijlocul anului 2014. Între acestea, inclusiv 23 de zboruri spre sau dinspre Baza comună Andrews - unde se află Air Force One și Air Force Two, informează Breitbart.

Aceste călătorii, care aruncă lumină asupra implicării lui Hunter în afacerile tatălui său, sunt dezvăluite în Breaking the News: Exposing the Establishment Media's Hidden Deals and Secret Corruption, noua carte a redactorului-șef al Breitbart, Alexander Marlow, despre cum a încercat mass-media să mușamalizeze scandalul Hunter Biden. 

În ciuda acestor dovezi că nu a existat un "zid absolut" între Hunter și Joe în ceea ce privește afacerile, presa oficială a arătat puțin interes în a explora dacă Hunter a profitat, de fapt, de puterea tatălui său pentru a se îmbogăți. De fapt, chiar dimpotrivă. The New York Times, de exemplu, a publicat în 2020 un articol propagandistic care îl prezenta pe Hunter ca pe un artist priceput care stăpânea pictura și nu afacerile necurate. Articolul, intitulat "There's a New Artist in Town. Numele lui este Biden", prezenta, fără ironie, fotografii lucioase ale unui Hunter Biden relaxat care lucra în atelierul său. 

Publicului american i s-a spus în mod constant că Hunter Biden este la fel de pur ca zăpada. Joe Biden l-a numit pe fiul său "cel mai deștept tip pe care îl cunosc". Și, bineînțeles, Joe a spus despre dezvăluirile în cascadă apărute că el crede că totul a fost „dezinformare rusească”.

A investigat vreunul dintre cei din mass-media care au sprijinit suprimarea poveștii despre emailul lui Hunter Biden exact unde mergea Hunter în aceste călătorii și cu cine? Din câte îmi dau seama, nu, afirmă autorul, Alexander Marlow. NBC News, Washington Post, Washington Post din nou, Politico, New York Times, MSNBC, PBS, NPR, CBS News, CNN, Rolling Stone, Business Insider, Newsweek, USA Today, Mother Jones, Vox și multe altele, toate au permis campania democrată de dezinformare care i-a protejat pe Biden și elita tehnologică necinstită. 

Faptul că existau dovezi solide care demonstrau contrariul nu părea să conteze pentru cei care trebuiau să câștige alegerile și să dezinformeze publicul.

De ce zbura Hunter Biden spre și dinspre o bază militară americană? Unde se ducea și ce a făcut când a ajuns acolo? Americanii s-ar putea să nu afle niciodată și poate că trebuie să mulțumim presei noastre pro-Biden pentru asta.