ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un militar din armata SUA, care susține că a fost vătămat de vaccinul COVID-19, a declarat că a fost supus unor presiuni repetate pentru se vaccina cu a doua doză,  în ciuda faptului că anul trecut a primit o scutire temporară de la vaccinare, relatează Epoch Times.

Dar subofițerul Douglas Rubin, care a vorbit cu The Epoch Times folosind un pseudonim de teama represaliilor, a fost ajutat în cele din urmă de anularea de către Pentagon a mandatului de vaccinare.

În 2021, Rubin a solicitat o scutire permanentă de la mandatul de vaccinare din cauza leziunilor provocate de vaccinul Pfizer COVID-19.
 
În conformitate cu mandatul de vaccinare militară din august 2021 al secretarului apărării Lloyd Austin, acesta a primit vaccinul în luna următoare.
 
La o săptămână după ce l-a primit, a început să acuze dureri puternice în piept, dificultăți de respirație, amețeli, dureri de cap și oboseală. Până la sfârșitul lunii, a trebuit să fie internat la camera de urgență (ER). 

Rubin a declarat că medicul de la Urgențe l-a diagnosticat cu un posibil efect secundar al vaccinului.
 
A fost instruit să se prezinte la managerul său de îngrijire primară (PCM) în termen de cinci până la șapte zile.
 
El s-a întâlnit cu PCM-ul său, care i-a acordat o scutire medicală temporară de la vaccin până la o evaluare suplimentară și a făcut o trimitere la un cardiolog, potrivit documentației examinate de The Epoch Times. 

Până la începutul lunii noiembrie 2021, Rubin a avut alte două vizite la Urgențe pentru simptome continue.
 
El a fost diagnosticat cu dispnee și infarct pulmonar.
 
La scurt timp după aceea, el a consultat un pneumolog de serviciu care a comandat teste de funcționare pulmonară în patru ocazii diferite pentru a determina de ce avea probleme de respirație. La acest moment, a spus Rubin, nu i s-a explicat niciodată existența unei "pete negre" pe plămâni și, potrivit pneumologului, medicul anterior a diagnosticat greșit infarctul pulmonar.

În schimb, acest medic l-a diagnosticat cu "astm persistent ușor" în august 2022, la patru luni după ultimul său test al funcției pulmonare.
 
În urma vizitelor la un cardiolog și la un imunolog/alergolog, Rubin a declarat că nimeni nu a putut confirma dacă vaccinul a fost cel care i-a cauzat problemele.

În timpul procesului, pneumologul său a făcut declarații precum: "Este mai bine să continuăm să obținem o scutire medicală temporară la nivel local decât să încercăm să obținem o scutire permanentă, deoarece ofițerii generali nu vor să vadă acest lucru trecând pe biroul lor" și "Recomand tuturor pacienților mei cu astm să facă vaccinul COVID-19 pentru a se proteja împotriva unor leziuni ulterioare", a declarat Rubin. 

El a fost lăsat să creadă că nu va obține o scutire medicală permanentă și că cea mai bună cale de acțiune era o scutire temporară. În ianuarie 2022, i s-a acordat o scutire temporară "pe termen nelimitat".

După ce a făcut toate încercările de a exclude toate sursele potențiale ale simptomelor sale în afară de vaccin, "nu au putut fi găsite alte surse, iar acum sunt rănit permanent din cauza acestui vaccin", a spus Rubin.
 
Rubin a declarat că afecțiunea sa rămâne nerezolvată și continuă să aibă un impact asupra vieții sale profesionale și personale.

"Sunt hărțuit în mod constant pentru a obține a doua doză de vaccin, în parte pentru că scutirea mea continuă să fie ștearsă din dosarele mele", a spus el. "Fostul meu PCM a trebuit să introducă scutirea de mai multe ori din cauza faptului că aceasta era ștearsă din dosarele mele".

Un alt cadru medical militar a fost, de asemenea, amenințat cu anularea scutirii sale și face presiuni asupra lui pentru a obține o altă injecție sau pentru a fi îndepărtat din serviciu.

Rubin a declarat că el și soția sa se tem "în mod constant de mijloacele noastre de trai și de siguranța locului meu de muncă, ceea ce are un impact asupra sănătății noastre mentale și a relațiilor noastre din cauza nivelului ridicat de stres la care suntem amândoi supuși". De asemenea, el este îngrijorat pentru copiii săi, care îi aud discuțiile și "întreabă în mod constant ce se va întâmpla dacă voi fi dat afară din armată".

Deși este stresat de întreaga situație, el a spus că sănătatea sa este "cea mai mare preocupare a sa". El nu se consideră un "anti-vaxxer", dar este îngrijorat de leziunile suferite după ce a primit prima doză de COVID-19.

Rubin caută în continuare să obțină o scutire medicală permanentă, în ciuda recentei schimbări de politică a Pentagonului, care a anulat mandatul.

"Având în vedere lipsa efectelor secundare documentate ale vaccinurilor neaprobate de FDA, nu mă simt confortabil să îmi pun sănătatea în pericol atunci când am suferit deja o leziune din cauza unui vaccin", a declarat el.

Pe lângă îngrijorările legate de sănătatea sa și presiunea asupra familiei sale, Rubin a spus că cariera sa a fost afectată negativ, deoarece nu a putut participa la cursuri avansate, ceea ce i-a îngreunat șansele de promovare.

"Sunt dezamăgit de lipsa de preocupare pentru sănătatea mea din partea furnizorilor de servicii medicale militare care m-au tratat până acum în cazul acestei răni", a spus el. "Dacă acesta ar fi fost un efect secundar al vaccinului antigripal sau al oricărui alt vaccin, PCM-ul meu m-ar fi înscris imediat pentru o scutire permanentă."

Rubin a declarat că sănătatea sa este în continuare prioritatea sa principală și vrea să știe dacă cariera sa este protejată în cazul în care Departamentul Apărării (DOD) stabilește că mandatul de vaccinare ar trebui să fie restabilit în viitor.

"Mă gândesc la toți militarii care au fost răniți de acest vaccin și care nu au fost tratați corespunzător din cauza faptului că Departamentul Apărării a aplicat o politică atât de strictă pentru ca toată lumea să fie vaccinată cu orice preț", a spus el. "Mă dezgustă faptul că pregătirea este linia de efort nr. 1 pentru armată, dar ei nu vor să recunoască atunci când ceva îi rănește și îi ucide pe membrii serviciilor noastre din cauza agendei politice”.