ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Alexandra a reușit să găsească un telefon mobil în locul în care a fost sechestrată după ce agresorul său a plecat la farmacie să cumpere o cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini, se arată în raportul MAI, obținut de MEDIAFAX. Fata a relatat că este legată și că a fost violată. În paralel,  în urma investigațiilor realizate de gazetaoltului.ro, se pare că Dincă Gheorghe a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență. 
 
Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut și a rămas inconștientă, în timp ce agresorul s-a urcat în mașină și a plecat în oraș. Imaginile din Casa Groazei arată dezastrul în care a fost ținută fata.

Alexandra a reușit să găsească un telefon mobil în locul în care a fost sechestrată după ce agresorul său a plecat la farmacie să cumpere o cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini, se arată în raportul MAI, obținut de Mediafax. Fata a relatat că este legată și că a fost violată.
„La ora 11.23, Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acționa în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI.
Cartea de vizită îi aparținea unui inginer de cadastru.
 
De asemenea, fata a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla și a precizat că nu poate părăsi locul întrucât acolo se află un câine lup de care îi este teamă. Întrucât a existat o neconcordanță între adresa indicată de Alexandra și cea unde se afla, agenții de poliție au revenit la Poliția Municipiului Caracal și au raportat evenimentul șefului Biroului Investigații Criminale.
 
Ulterior, fata a fost sunată, iar polițistul a încercat să o calmeze pe fată și i-a cerut să spună dacă știe unde se află și ce vede în jurul ei.
 
Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când fata a sunat la 112.
 
În același document se mai arată că discuția este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câin și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat și că a fost violată de bărbat.
Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut și a rămas inconștientă, în timp ce agresorul s-a urcat în mașină și a plecat în oraș.
Gheorghe Dincă a fost surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, agresorul a stat între orele 12.00 și 14.00 în oraș, apoi a revenit și a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.
Surse judiciare mai spun că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeași zi. Detaliile sunt importante în contextul în care în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Luiza ar fi fost ținută captivă timp de trei luni și omorâtă în iulie.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews