ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Secretarul Apărării, Lloyd Austin, a fost transferat la terapie intensivă, informează FOX.

Secretarul american al Apărării Lloyd Austin, ale cărui spitalizări păstrate secrete au stârnit controverse, a fost din nou internat în spital, a anunțat duminică Pentagonul, potrivit Știripesurse.

Demnitarul american, care a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat recent, a fost dus la o unitate militară de la periferia Washingtonului pentru ceea ce pare a fi o problemă cu vezica urinară, a indicat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării, Pat Ryder.
 
Lloyd Austin își păstrează prerogativele deocamdată, a precizat purtătorul de cuvânt.

Lloyd Austin a fost criticat în urma dezvăluirii faptului că a fost spitalizat și că problema sa de sănătate a fost ținută secretă.

Acest lucru a avut loc într-un an electoral și în timp ce prima putere militară mondială urmărește îndeaproape două războaie importante, în Ucraina și Fâșia Gaza.
 

Președintele american Joe Biden nu a știut nimic despre diagnosticul de cancer timp de săptămâni de zile, potrivit Casei Albe.

Acest caz a provocat stupefacție pînă în tabăra democrată și îndemnuri ale republicanilor la demisia lui Lloyd Austin.

Șeful Pentagonului a vut să dea asigurări cu privire la convalescența sa.

”Mă refac bine, dar, așa cum puteți vedea, încă mă refac”, a declarat el presei, referindu-se la mersul său rigid.

”Încă mă mai doare piciorul”, a adăugat el la începutul acestei luni, precizând că face fizioterapie.