ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflată în arest preventiv, Sorina Pintea a cerut, duminică, să fie dusă de urgență la spital. Fostul ministru al Sănătății cerut să fie tratată în mod corespunzător. Medicii au fost chemați de urgență, duminică, la arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea a anunțat că se simte rău.
 
Potrivit Antena3, fostul ministru al Sănătății a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, ci i s-a administrat doar o perfuzie.
 
Sorina Pintea a anunțat luna trecută că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelișul conjunctiv al fasciculelor musculare. 
 
Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.