ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentăm mai jos dialogul halucinant, ce a avut loc telefonic, între un tată și o farmacistă, după ce fiul său de 7 ani a fost diagnosticat cu miocardită- la doar câteva zile de la administrarea vaccinului. Acesta a fost publicat pe rumble, de curând. 

În timpul convorbirii, tatăl băiețelului  a ridicat problema posibilului efect advers- miocardita- în rândul copiilor și a cerut explicații cu privire la ireponsabilitatea personalului medical. 
 
Răspunsul farmacistei a fost legat de o posibilă vină a mamei copilului, care conform acesteia „și-a oferit consimțământul înainte de efectuarea vaccinului”. „Noi cerem mereu consimțământul părintelui înainte de a face vaccinul”  a spus ea. Întrebată de ce nu înștiințează părinții cu privire la  efectele adverse ale injecției „minune”, înainte de a-l efectua, ea spus: „Fiindcă am putea să-i speriem și astfel nu și-ar mai vaccina copiii.”
 
VIDEO: