ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actualizare 14.57: Proiectul legii vaccinării obligatorii din Germania a căzut în mod uimitor, în pofida a ceea ce prevedeau toți observatorii. Împotriva legii au votat 378 de parlamentari, în timp ce 296 au votat pentru. Dar însăși apariția unui asemenea proiect pe ordinea de zi la Berlin arată că Tirania Sanitară nu a dispărut. Doar a fost pitită o vreme după ușă, pentru când va fi din nou nevoie de ea.

Cine spera că autoritățile lumii au abandonat ideea Dictaturii COVID s-a înșelat.

Controlul sanitar este mijlocul ideal de a pune botniță revoltelor sociale provocate de Foame și Sărăcie, care se anunță ca urmare a numeroaselor crize suprapuse: militară, energetică, alimentară, de aprovizionare.

Parlamentul german urmează să voteze joi, 7 aprilie 2022, legea vaccinării obligatorii anti-COVID a tuturor persoanelor peste 60 de ani, informează The Local.

Asta nu înseamnă că ceilalți au scăpat. Nici vorbă: actul normativ conține și o prevedere conform căreia, dacă situația sanitară o impune, va deveni obligatorie vaccinarea tuturor persoanelor peste 18 ani.

Potrivit legii, autoritățile vor încerca întâi „cu binișorul” să-i convingă pe germani să se vaccineze de bunăvoie.

Potrivit relatărilor locale, legea, înaintată de coaliția de guvernare dintre social-democrați, Verzi și liberali, condusă de premierul Olaf Scholz, are toate șansele să treacă.

Inițiatorii au declarat pentruBloomberg:

„Suntem uniți de obiectivul comun al unei prevenții eficiente cu ajutorul unui nivel cât mai înalt de imunitate de bază pentru toți adulții pentru toamnă, deoarece astfel putem să împiedicăm ca sistemul de sănătate să fie depășit.”

Este aceeași placă pe care o auzim de doi ani încoace. Ca în povestea cu drobul de sare, toată lumea se vaită că sistemul de sănătate ar putea să fie depășit, însă nimeni nu face investițiile necesare pentru a-i mări capacitatea.

Nici pentru a asigura medicația pentru tratamentul timpuriu, ambulatoriu, al bolii.

Dimpotrivă, toți banii (sume colosale) se duc pe vaccinuri, care se dovedesc nu doar inutile, ci chiar nocive. 

Astfel, deși are o populație vaccinată în proporție de 75%, Germania continuă să înregistreze peste 200.000 de cazuri și peste 300 de decese zilnic.

Pe de altă parte, poliția germană a fost una dintre cele mai brutale din lume în reprimarea tuturor protestelor împotriva Dictaturii COVID și pentru libertate.

Acum, polițiștii germani primesc „bulane legale” noi, în condițiile în care aproape sigur scumpirile la alimente și energie vor determina un val de revolte sociale. Probabil în același timp cu valul COVID așteptat pentru toamnă.