ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actuala dictatură sanitară este una fără precedent în istorie. Iar principala sa țintă o reprezintă copiii.

În primăvara anului 2020, guvernatorul statului New York, Democratul Andrew Cuomo, îi punea la punct pe cei care se opuneau lockdown-urilor, lansând un teribil șantaj social:

„Boala înseamnă Moarte. Boala TA poate însemna Moartea MEA. Ce poate fi mai rău decât Moartea?”

O sumedenie de lucruri pot fi mai rele decât moartea. Cum ar fi asasinarea oamenilor pretinzând că îi salvezi de la moarte.

Așa cum a făcut Cuomo însuși, acuzat astăzi de uciderea a 15.000 de pacienți din azilurile de bătrâni și de ascunderea acestei cifre.

Însă șantajul Fricii, lansat de Cuomo este folosit până astăzi de autoritățile din lumea întreagă pentru a impune o dictatură crâncenă sub pretextul „Binelui Comun”.

Cine stabilește Binele Comun și care este acesta?

Cine decide ce drepturi pot și trebuie să fie sacrificate în numele Binelui Comun?

Poate fi ascuns Adevărul pentru a se impune un ipotetic Bine Comun?

Binele Comun poate fi impus cu forța? 

Dictatura COVID este una fără precedent. Un element ar trebui să ne pună pe gânduri: întotdeauna, în istorie, bătrânii au fost cei care s-au sacrificat pentru tânăra generație. Și au considerat acest lucru firesc.

De data aceasta lucrurile stau invers: copiii, practic imuni la COVID-19 (99,997% rată de supraviețuire) sunt obligați să se vaccineze pentru a proteja – chipurile - bătrânii. 

Copiii – aflați în perioada de creștere și de formare a caracterului – sunt șantajați emoțional inducându-li-se o teroare falsă, fabricată: „Doar nu vrei să o îmbolnăvești pe Bunica. Doar nu vrei să îl omori pe Bunicul!”
 
(Pentru că a colportat o astfel de teroare, cel mai mare ziar din Europa a prezentat public scuze cititorilor săi.)

Însă copiii (și implicit părinții lor) sunt șantajați cu un argument mincinos: vaccinurile nu împiedică transmiterea virusului de către vaccinați. 

Toate aceste aspecte fac obiectul unei excepționale dezbateri cu dr. Julie Ponesse, filosof canadian specializat în Etică, invitată la emisiunea Counterpoint a ziaristei Tanya Granic Allen.