ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Complexul Disney Resort din Shanghai și-a suspendat brusc activitatea, luni pentru a se conforma măsurilor de prevenire a Covid-19, toți vizitatorii din momentul anunțului fiind îndrumați să rămână în parc până când vor reveni cu un test negativ pentru virus, potrivit CNBC.

Stațiunea a declarat la ora locală 11:39 (03:39 GMT) că va închide imediat parcul tematic principal și zonele din jur, inclusiv strada sa comercială, până la noi ordine, pentru a respecta măsurile de limitare a virusului.

Guvernul din Shanghai a precizat pe contul său oficial WeChat că parcul a interzis intrarea sau ieșirea oamenilor și că toți vizitatorii aflați în incintă vor trebui să aștepte rezultatele testelor înainte de a putea pleca.

Toți cei care au vizitat parcul începând cu 27 octombrie vor trebui să facă testul Covid-19 de trei ori în trei zile, a precizat acesta.

Parcul tematic a continuat să opereze atracții pentru vizitatorii blocați în parc în timpul închiderii de luni, au relatat utilizatorii de rețele sociale.

Un purtător de cuvânt al Shanghai Disney Resort a declarat că stațiunea a continuat să opereze „oferte limitate" și că au fost luate măsuri în conformitate cu orientările autorităților sanitare chineze.

Stațiunea declarase sâmbătă că a început să funcționeze cu o forță de muncă redusă pentru a se conforma măsurilor Covid.

Shanghai a raportat 10 cazuri transmise la nivel local pentru 30 octombrie, despre care a precizat că toate erau persoane asimptomatice. .