ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția umblă pe străzile din Australia, aplicând legea marțială medicală, arestând persoane în vârstă pentru că nu poartă măști, amenințând o tânără mamă în propria casă, în fața copiilor ei, pentru că a postat ceva pe Facebook despre un protest - toate acestea sunt imagini care au apărut în ultimele zile în Australia, unde unii spun că țara a devenit un stat polițienesc medical, relatează Health Impact News

Un videoclip foarte tulburător postat de o femeie pe Instagram, care pretinde că locuiește în Sydney, Australia, relatează că un tânăr care a fost dus la un spital neprecizat din Sydney, diagnosticat cu pneumonie și cu rezultat negativ la testul Covid, a fost forțat să primească oricum tratamentele protocolului standard Covid împotriva voinței sale, ceea ce a determinat intrarea lui în comă indusă, inima încetând să-i mai bată timp de câteva minute. El a fost declarat decedat, un „deces Covid”.
 
Femeia care a postat videoclipul din Australia se identifică drept Maria Zeee pe Instagram. Ea ar fi vorbit cu acest tânăr care a supraviețuit comei și relatează următoarele:
 
„Acest tânăr a fost internat recent în spital cu pneumonie. Când a ajuns în spital, i s-a pus diagnosticul de pneumonie.

Dar, din cauză că avea dificultăți de respirație, a fost pus de urgență pe unul dintre aparatele de respirație. Și, apoi, pentru că a spus că nu-l ajută, l-au băgat în comă indusă.

După ce a stat în comă indusă timp de trei zile, s-a trezit la terapie intensivă. Apoi a fost mutat pe secția COVID.

Acolo, el a observat un comportament foarte ciudat din partea asistentelor, care erau foarte „evazive”. Îi cereau să ia niște medicamente pe care nu înțelegea de ce trebuie să le ia. A fost tratat ca pacient Covid, deși nu avea această boală.

După câteva zile, se simțea mai bine și a vrut să iasă din cameră pentru a vedea ce se întâmplă afară, deoarece auzise niște zvonuri de la alții.

El ar fi declarat că, atunci când a deschis ușa, ceea ce a văzut „arăta ca-n filme”. El a spus că a văzut oameni pe podea, oamenii erau imobilizați de asistente și polițiști pentru a li se administra tratament de Covid, în timp ce ei strigau „Nu am Covid! Am fost testat negativ”.

Unele dintre aceste persoane ar fi fost internate la psihiatrie după ce au făcut astfel de afirmații”, a explicat femeia din Sydney.

Urmăriți videoclipul de mai jos, postat pe canalul Rumble al Health Impact News, pentru a asculta integral relatarea Mariei: