ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un video publicat pe Youtube, unde face un bilanț al epidemiei de Covid din Franța, profesorul Didier Raoult a declarat că vaccinarea anti-COVID a devenit o religie. Vorbind despre noua variantă Omicron, profesorul a subliniat că vaccinurile nu funcționează foarte bine, dar și că, după răspândirea Omicron, au fost „mai multe cazuri, dar mai puține decese”.

„Vaccinurile dezvoltate pentru alte variante nu funcționează foarte bine în cazul variantei Omicron. Lumea nu reușește să controleze noua variantă prin vaccinuri. Eficacitatea nu este totală, ci este relativă, în funcție de sensibilitatea oamenilor”.

”Mortalitatea în grupa de vârstă 0-19 ani este de 0,0013%”, a menționat profesorul.

„Vaccinul a devenit religie. Există preoți. Se pare că este un război religios”, a precizat Roult.
 
„Vaccinarea obligatorie nu este știință, este o viziune asupra lumii (…) la care trebuie să fim atenți pentru că știm unde duce. Când credem că știm ce e bine pentru alții, începe să fie periculos. Când ne confruntăm cu o nouă boală, a prezice cum se va transforma reprezintă vrăjitorie”,  a declarat profesorul, tradus de jurnaliștii de la Smart Radio.
 
VIDEO: