ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform calculelor efectuate de expertul medical Bertram Häussler,profesor în economia industriei farmaceutice, în cazul majorității deceselor raportate de Covid, cauza morții este necunoscută - statisticile privind mortalitatea sunt din ce în ce mai distorsionate. În ciuda creșterii numărului de infecții, el exclude o "mortalitate masivă" în viitor, potrivit Die Welt.

Bertram Häussler: „Cifrele vorbesc de la sine. În prezent, RKI(Institutul pentru prevenirea bolilor) raportează aproximativ opt persoane pe zi care au murit probabil direct din cauza coronavirusului. Este o creștere ușoară; în urmă cu șase-opt săptămâni, erau doar două pe zi. În schimb, în perioada de vârf a celui de-al doilea val, au fost raportate zilnic până la 1.200 de decese. Deci, să fim clari: numărul de morți este foarte mic. Se raportează mai multe decese decât au murit efectiv din cauza Covid-19”, a încheiat Häussler.