ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un episod incendiar din podcastul lui Russel Brand, l-a avut ca invitat pe unul dintre oamenii care, în ciuda faptului că a crezut în povestea COVID, în regulile și explicaiile științei, acum regretă. Acesta este chiar Tim Robbins, îndrăgitul actor din „Închisoarea îngerilor”, care a relatat modul în care a trăit pe propria piele, închisoarea Covid. 

„Respectam recomandările și mă supuneam restricțiilor și mă supăram când ceilalți nu făceau același lucru, de exemplu când nu voiau să poarte măști. Eram foarte nervos pe ei.”

El relatează pentru Russel cum a trecut la munca de acasă, și cum a căutat zone mai „ferite”, plecând din Los Angeles în New York, el chiar s-a autoizolat în speranța că se va conforma normelor de atunci. Ulterior s-a mutat în UK, iar acolo a descoperit tot mai mulți oameni care păreau „potrivnici” regulilor impuse de guvern. Cu toate că la început teama sa a fost legată de faptul că vor fi multe decese, ulterior a început să-și pună întrebări...

„Am început să mă întreb dacă este adevărat sau nu”

Iar lucrurile au decurs relativ rapid, fiindcă s-a întâlnit cu un grup de protestatari.
 
A văzut că acești oameni nu aveau afilieri politice, dar că supunerea la regulile covid, era decisă adeseori de apartenența politică. Prin urmare, a înțeles că totul a devenit un joc periculos.

„Este foarte periculos”, a spus el, referindu-se la marile agenții de sănătate care au preferat să trateze oamenii ca și pe infractori, în loc să-i privească ca și pacienți. 
 
 
„Aceste doctrine și politici ne-au tranformat în moștrii”, spune el.
 
 VIDEO: