ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Aruna Khilanani ,un psihiatru din New York a declarat în aprilie, în fața unui public de la Școala de Medicină din Yale, că visează să-și descarce revolverul în capul oricărei persoane albe care îi stă în cale . Psihiatrul a declarat că albii „îi fac sângele să fiarbă” și „sunt dezaxați mintal, nu de ieri de azi”, potrivit Smart Radio

„Noi suntem calmi, suntem generoși, prea generoși, iar când ne înfuriem, ei folosesc asta pentru a demonstra că suntem nebuni și avem probleme emoționale (...) „Nimic nu mă înfurie mai mult decât o persoană albă care îmi spune să nu fiu furioasă”, a declarat Khilanani.

”Nu mă mai uit la știri. Este spre binele public. Aveam fantezii în care goleam un încărcător de pistol în capul unui alb care mi-ar fi stat în cale, îngropam cadavrul și mă ștergeam pe mâini de sânge, părăsind locul fără să simt vreo vină. Am făcut lumii o favoare”,a continuat aceasta.