ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un patinator în vârstă de 23 de ani a fost găsit mort în casă, întins pe canapea, cu căștile în urechi. Este vorba despre Gabriel Ohnmatch, care a reprezentat Brazilia la patinaj viteză, potrivit Antena3.

A concurat la nivel internațional între 2015 și 2017, iar prezența sa a fost esențială atât pentru organizarea primului campionat brazilian de sprint, cât și pentru intrarea Braziliei în Uniunea Internațională de Patinaj pe Gheață.

Un fel de pionier al unei discipline neobișnuite pentru brazilieni, Gabriel Ohnmatch a reușit să promoveze patinajul până în punctul în care el însuși a proiectat primele uniforme naționale.

Acum, patinatorul brazilian Gabriel Ohnmacht a fost găsit fără suflare în locuința sa din Elveția. Era întins pe canapea, cu căștile în urechi.

Ohnmacht a fost găsit mort pe canapeaua de acasă, în Schaffhausen, Elveția, de mama sa, Fatima.
 
Cauza morții nu a fost confirmată. Nu au fost găsite răni pe corp sau semne de intrare forțată în casă, ceea ce duce cu gândul la un infarct, potrivit Mediafax.