ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Australiei, vaccinistul Scott Morrison, a fost nevoit să admită că „vaccinul” anti-Covid produs în Australia de Universitatea Queensland nu va putea fi lansat pe piață. 50 de milioane de doze planificate de „vaccin” național au fost retrase. Cauza eșecului? Cei care s-au vaccinat împotriva Covid ieșeau fals pozitivi la... HIV! Iar asta, din cauză că în „vaccin” era folosită o proteină a virusului imuno-deficienței umane destinată să acopere proteina spike de pe suprafața noului coronavirus. Astfel, cei vaccinați cu acest ser anti-Covid aveau în organism proteinele HIV inoculate de serul experimental, ceea ce declanșa în mod fals markeri ai unei infecții cu HIV la pacienții respectivi.Asupra acestui aspect s-a referit și medicul român Adrian Cacovean în materialul prublicat de ActiveNews: Alertă de SIDA după vaccinarea Covid. Stați să vedeți ce va urma...
 
Articolul continuă după știrea VIDEO:


„Toți cei care au făcut vaccinul au afișat un anumit nivel de rezultat fals pozitiv” la testul HIV, a confirmat prof. Trent Munro de la Universitatea din Queensland pentru 7news.com.au, citat de Redzz.

La rândul lui, prof. Nikolai Petrovsky de la Universitatea Flinders se mândrește că el a fost primul care a tras un semnal de alarmă: „Am presimțit că era o tehnologie mult prea experimentală pentru a fi implementată”, a declarat el pentru sursa citată.

Pe de altă parte, prof. Brendan Murphy, secretar în cadrul Ministerului Sănătății din Australia, afirmă că riscul afișării unor rezultate pozitive la HIV a fost dintotdeauna cunoscut, dar considerat minor. O atitudine tipică birocraților guvernamentali, indiferent despre ce vaccin Covid ar fi vorba!

„Din nefericire, (acest risc) a devenit o problemă mai mare decât oricine ar fi putut anticipa”, mărturisește Murphy.

Oficial se spune că vaccinul australian se dovedea eficient în faza de teste clinice pentru scopul lui inițial, cel de protecție împotriva coronavirusului, însă autoritățile pretind că riscul de a scădea încrederea în vaccinuri din cauza temerii de SIDA a fost motivul pentru care acest produs a fost abandonat.