ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr Răzvan Constantinescu a stat de vorbă marți cu Pompiliu Diplan și colegii din emisiunea Starea de Libertate de la Nașul TV. El a anunțat că se va prezenta la examenul pe care îl asistă la UMF Iași peste două zile, fără a prezenta test Covid, măsură pe care a contestat-o deja în justiție. Totodată, marți 22 iunie el se va prezenta la Colegiul Medicilor Iași.

Cunoscutul doctor și-a exprimat regretul că rămâne singur în această luptă, întrucât zecile de colegi care îi transmit aprecieri în privat nu iau atitudine în public pentru a-și exprima opoziția față de abuzul impunerii vaccinării/testării studenților și profesorilor UMF Iași.

Urmăriți emisiunea Starea de Libertate prin intermediul ActiveNews:

Cei care se vaccinează cu serurile experimentale Covid se expun unui risc mai mare decât boala însăși. Trebuie să oprim autoritățile de la implementarea acestui plan criminal, dar nu se va acumula masa critică în stare să răstoarne aceste aberații care ni se impun nu „va fi nevoie să moară oameni”, sunt constatările doctorului Răzvan Constantinescu. „Eu cred că e un moment dureros, dar care va folosi unei lungi perioade istorice de acum încolo”, pentru că „toți acești nemernici vor plăti”.

„Baza voi sunteți. Datorită vouă, am și eu platforma la care să pot exprima idei. Aveți tot respectul și considerația mea”, le-a transmis Dr. Constantinescu celor din Starea de Libertate.