ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un raport al Odessa Accountability Project susține că o pacientă infectată cu COVID, în vârstă de 17 ani, care suferea de dificultăți respiratorii, a intrat într-un spital din Texas, doar pentru ca personalul să-i pună o pungă de plastic pe cap, relatează Summit News.

O fotografie a adolescentei postată pe pagina de Facebook a grupului o arată pe tânără cu punga, pe care scrie "equipment cover", plasată peste cap și partea superioară a corpului. Ea poartă, de asemenea, o mască de față.

Nu trebuie să fii doctor pentru a cunoaște pericolele pe care le presupune punerea pungilor de plastic peste capul oamenilor, mai ales dacă aceștia suferă deja de dificultăți de respirație.

Tânăra a fost umilită și dezumanizată de către personal pentru că, aparent, și-a dat masca jos.

"Mama fetei a spus că aceasta s-a plâns că nu poate respira bine, dându-și jos masca și i s-a cerut să și-o pună la loc", se arată în postare.

"Punga a stat pe capul ei ei timp de aproximativ 30 de minute și a fost instruită să păstreze punga pentru a o folosi în viitor în tot spitalul".