ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un director executiv al Pfizer, care a ajutat la ascunderea informațiilor privind utilizarea de către companie a celulelor de la copii avortați în dezvoltarea vaccinului COVID-19, a fost filmat în urmă cu un an în timp ce fugea literalmente de un jurnalist de la Project Veritas. Publicația conservatoare din Canada LifeSiteNews a reluat materialul spre aducere aminte.

La sfârșitul anului 2021, Veritas a dat publicității o scurgere de informații car a făcut lumină asupra vaccinurilor pe bază de ARNm, inclusiv un lanț de e-mailuri între vicepreședintele și CSO al Pfizer, Philip Dormitzer, și directorul principal al cercetării la nivel mondial, Vanessa Gelman, în care au discutat despre "răspunsul aprobat" pe tema rolului pe care liniile de celule fetale l-au jucat în acest proces.

În acesta, Gelman a scris că Pfizer "a încercat pe cât posibil să nu menționeze liniile de celule fetale" și că "o "parte în galben am încercat din răsputeri să nu o împărtășim decât dacă este strict necesar și critic pentru misiune", făcând referire la o recunoaștere că „multe linii de celule cu o origine care poate fi urmărită până la țesutul fetal uman au fost folosite în testele de laborator asociate cu programul de vaccinare".

Gelman a subliniat, de asemenea, în privat, că este important ca Pfizer "să evite ca informațiile privind celulele fetale să circule", deoarece "riscul de a comunica acest lucru în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește membrii publicului larg, care ar putea lua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri în care nu am dori să fie difuzate".

Într-un clip video redistribuit după un an, la 11 ianuarie, jurnalistul Veritas, James Lalino, o întâlnește pe Gelman într-o zonă rezidențială.

Imediat ce se apropie de ea, începe să alerge pe trotuar, nu se oprește în timp ce el se identifică și îi pune întrebări, iar apoi fuge într-o casă.

"Tu ești Vanessa? Vanessa Gelman? Sunt reporter la Project Veritas. De ce ați trimis e-mailuri prin care le spuneați angajaților Pfizer să nu raporteze că voi folosiți celule fetale, domnișoară?". întreabă Lalino.
 
"Ce altceva mai ascundeți astăzi de public? Domnișoară, ce altceva mai ascundeți de public? Publicul trebuie să știe".

"Ei bine, iată. Am vrut să îi punem câteva întrebări, a luat-o la fugă".

VIDEO: