ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un director CNN a fost surprins de o cameră ascunsă în timp ce spunea că rețeaua de televiziune a avut drept obiectiv producerea unui conținut favorabil președintelui Biden. Prima înregistrare a fost publicată pe 13 aprilie de echipa de jurnaliști Project Veritas, anunță epochtimes-românia.

„Uită-te ce am făcut, l-am scos pe Trump. [...] Aș spune... 100%. Cred 100% că, dacă nu ar fi fost CNN, Trump ar fi fost votat”, a spus Chester. Obiectivul nostru a fost să-l scoatem pe Trump din funcție, nu? Fără să o spun, asta a fost”, a afirmat Chester.

„Nu știu, când Trump dădea mâna sau orice altceva ... am adus atât de mulți oameni din domeniul medical, care spuneau că, de pildă, speculații că ar avea leziuni neurologice, că pierde, că nu este potrivit, știi, orice”, a spus Chester. „Am creat o poveste despre care nu știam nimic.

De asemenea, CNN a arătat o serie de videoclipuri cu președintele Biden făcând jogging sau purtând articole de îmbrăcăminte de aviator, pentru „a-l face să pară un tânăr geriatric” și să arate că este „sănătos”, precizează epochtimes-românia.

Rezultatele investigațiilor ale jurnaliștilor de la Project Veritas, desfășurate încă din 2019, au demonstrat că obiectivul rețelei de televiziune a fost scoaterea lui Trump din funcție.