ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul de pompe funebre din Marea Britanie, John O'Looney, a apărut la talk-show-ul conservator „Louder with Crowder” pentru a împărtăși experiența sa în găsirea unor cheaguri de sânge ciudate, fibroase, la pacienți decedați recent care fuseseră „complet vaccinați" împotriva COVID-19. Videoclipul a fost prezentat și de publicația Lifesitenews.

În cadrul interviului, O'Looney a descris cheagurile ca fiind „foarte asemănătoare cu calmarul în ceea ce privește consistența și elasticitatea lor" și a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva.

O'Looney i-a spus gazdei podcastului, Steven Crowder, că interesul său pentru această evoluție ciudată a fost stârnit atunci când „am auzit câteva rapoarte despre cheaguri... când veneau oameni care mureau, în mod clar nu de la COVID". El a spus că le-a fost „foarte greu să îmbălsămeze", până la punctul în care a crezut că este vorba de o problemă cu pompa, lucru care, potrivit lui, nu s-a mai întâmplat niciodată până atunci.

De asemenea, el i-a spus lui Crowder că are o experiență semnificativă în tratarea cadavrelor și că este de datoria sa profesională să „ridice orice îngrijorare [pe care o are] medicului legist", conform standardelor profesionale ale meseriei sale.

O'Looney a relatat că i-a spus medicului legist despre îngrijorările sale și că a primit în cele din urmă un răspuns care susținea că cheagurile trebuie să se fi dezvoltat după ce persoana a murit.

„Nimic nu crește în interiorul arterelor post-mortem", a spus el, „pur și simplu nu crește".

„Singurul lucru care crește în corpul tău post-mortem este poate mucegaiul", a adăugat el. „Pe măsură ce corpul tău începe să se descompună, arterele tale nu se umplu cu o structură albă cauciucată atunci când mori".

O'Looney a spus că îmbălsămătorul său și-a exprimat, de asemenea, mirarea, fiincă nu a văzut niciodată ceva similar cu aceste cheaguri în cei 20 de ani de profesie, adăugând că știe alți directori de pompe funebre dispuși să facă publice aceleași informații.

Ca parte a pregătirii emisiunii, echipa Louder with Crowder a contactat directori de pompe funebre din Statele Unite. Mulți dintre ei au fost reticenți în a vorbi despre această problemă, în timp ce unii au spus că nu au văzut nimic asemănător cu ceea ce a relatat O'Looney.

Cu toate acestea, un bărbat a vorbit îndelung cu un producător al emisiunii despre experiența sa, care în mare parte a reflectat mărturia lui O'Looney.
Bărbatul a spus că a fost martor la cheaguri care erau atât de mari încât a trebuit „să facă o incizie pe femur pentru a injecta în jos doar pentru a scoate cheagurile".

Potrivit bărbatului, acest cadavru anume a fost primit de la spital la doar câteva ore după deces, ceea ce face improbabilă orice creștere semnificativă a cheagurilor fibroase într-un timp atât de scurt.

„Este nefiresc, este ceva în neregulă cu asta", a spus el.

Potrivit emisiunii, aceștia au încercat să reia legătura cu domnul, dar au fost „goniți" pe toate fronturile.

Mai târziu, în interviu, Crowder l-a presat pe O'Looney cu privire la ideea că poate acești cheaguri fibroase au apărut atât la persoanele nevaccinate, cât și la cele vaccinate.

„Ar putea fi rezultatul direct al COVID și al naturii proteinei spike, care, bineînțeles, știm, știm că apare și pe cale organică", a declarat Crowder.

O'Looney a replicat și a spus că, din experiența sa, nu a văzut nicio persoană nevaccinată cu cheaguri, dar a precizat că un îmbălsămător pe nume Richard Hirschman, care, la fel ca O'Looney, a raportat prezența unor cheaguri ciudate la persoane decedate, a găsit același tip de cheaguri doar la o singură persoană nevaccinată.

Totuși, această persoană nevaccinată primise anterior o transfuzie de sânge provenit de la o persoană vaccinată, potrivit lui O'Looney.

O'Looney a mai spus că a vorbit cu mai mulți medici din cadrul Serviciului Național de Sănătate britanic (NHS) care au confirmat, neoficial, că această coagulare ciudată pare să fie legată de vaccinurile cu ARNm.

„Toată lumea știe", a spus el.
 
 VIDEO: