ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer a declarat în fața "experților" internaționali, în timpul unei conferințe globaliste pe teme de sănătate, că vaccinurile cu ARNm COVID-19 sunt, într-adevăr, "terapie celulară și genetică" comercializate ca "vaccinuri" pentru a fi pe placul publicului, potrivit LifeSite News.

Stefan Oelrich, președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer, a făcut aceste comentarii în cadrul Summitului Mondial al Sănătății din acest an, care a avut loc la Berlin în perioada 24-26 octombrie și a găzduit 6.000 de persoane din 120 de țări. 

Oelrich le-a spus colegilor săi "experți" internaționali din mediul academic, politic și din sectorul privat că noile "vaccinuri" COVID cu ARNm sunt de fapt "terapie celulară și genetică" care ar fi fost altfel respinse de public dacă nu ar fi existat o "pandemie" și o comercializare favorabilă.

"Facem cu adevărat acest salt [pentru a impulsiona inovația] - noi, ca și companie, Bayer - în terapiile celulare și genetice ... în cele din urmă, vaccinurile cu ARNm sunt un exemplu pentru această terapie celulară și genetică. Întotdeauna îmi place să spun: dacă am fi făcut un sondaj în urmă cu doi ani în rândul publicului - "Ați fi dispus să luați o terapie genică sau celulară și să o injectați în corpul dumneavoastră?" - probabil că am fi avut o rată de refuz de 95%", a declarat Oelrich.

"Succesele noastre din aceste 18 luni [durata "pandemiei" COVID] ar trebui să ne încurajeze să ne concentrăm pe deplin și mult mai mult asupra accesului, inovării și colaborării pentru a dezlănțui sănătatea pentru toți, mai ales că intrăm, pe lângă tot ceea ce se întâmplă, într-o nouă eră a științei - multă lume vorbește despre Revoluția Bio în acest context", a continuat omul de afaceri.

Potrivit McKinsey Global Institute, "Revoluția Bio" este "o confluență a progreselor în știința biologică și dezvoltarea accelerată a calculatoarelor, a automatizării și a inteligenței artificiale [care] alimentează un nou val de inovație". Această revoluție biologică ar putea avea un impact semnificativ asupra economiilor și vieții noastre, de la sănătate și agricultură la bunuri de consum, energie și materiale."

Pe lângă terapia genică și o "revoluție" biologică, Oelrich a menționat, de asemenea, rolul pe care compania sa îl are, alături de alte instituții și personalități proeminente, în impunerea contracepției în țările în curs de dezvoltare.

"De asemenea, trebuie să ne concentrăm asupra a ceea ce este responsabil din punct de vedere social în afara Europei și să asigurăm o acțiune durabilă acolo. Ne-am angajat, anul trecut, să oferim acces la contracepție pentru încă o sută de milioane de femei din lume. Am investit 400 de milioane de euro în acest an în noi fabrici dedicate producerii de contraceptive cu acțiune îndelungată pentru femeile din țările cu venituri mici și mijlocii... Împreună cu Bill și Melinda Gates lucrăm foarte îndeaproape la inițiativele de planificare familială", a declarat Oelrich, lăsând să se înțeleagă că una dintre metodele de a ajunge la o lume "durabilă" este reducerea nașterilor și, ulterior, a populației planetei.

Cuvintele lui Oelrich sunt un ecou al unei agende similare cu cea a faimoasei "Marea Resetare", un plan socialist radical conceput de elitele globaliste, care se reunesc la Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos, Elveția, o dată pe an, care "încearcă să "apese pe butonul de resetare" al economiei globale".

În anunțul inițiativei "Great Reset", WEF a dat, de asemenea, credit "pandemiei" COVID-19 pentru că i-a pus într-o poziție avantajoasă pentru a mărșălui spre obiectivele lor revoluționare globale.

"Blocajele COVID-19 s-ar putea să se atenueze treptat, dar anxietatea cu privire la perspectivele sociale și economice ale lumii nu face decât să se intensifice. Există motive întemeiate de îngrijorare: a început deja o recesiune economică bruscă și ne-am putea confrunta cu cea mai gravă depresiune de după anii 1930. Dar, deși acest rezultat este probabil, nu este inevitabil", scria fondatorul WEF, Klaus Schwab, în iunie 2020.

Însă, "o parte pozitivă a pandemiei este că a arătat cât de repede putem face schimbări radicale în stilul nostru de viață. Aproape instantaneu, criza a forțat întreprinderile și persoanele fizice să renunțe la practici considerate de mult timp ca fiind esențiale, de la călătoriile frecvente cu avionul până la munca la birou".

"Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze împreună și rapid pentru a moderniza toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o "mare resetare" a capitalismului", a subliniat Schwab.

Atât Oelrich, cât și Schwab au fost mari susținători ai utilizării pe scară largă a vaccinurilor COVID, un vaccin nou și experimental cu ARNm. Aceleași vaccinuri, care nu finalizează testele clinice până în 2023, au fost legate de milioane de leziuni și zeci de mii de decese în întreaga lume.

Aparent în concordanță cu obiectivul Bayer, WEF și al Fundației Gates de a reduce nașterile, multe dintre efectele adverse notabile ale vaccinului COVID-19 au jucat, de asemenea, un rol în reducerea nașterilor. Datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) raportează numeroase cazuri de nașteri de copii morți, hemoragii vaginale, nereguli ale ciclului menstrual și avorturi spontane legate de injecții.

Potrivit unui fost vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, injecțiile COVID prezintă "un risc sever pentru capacitatea ta de a concepe și de a duce un copil la termen" și chiar mai rău, Yeadon spune că "[riscurile de infertilitate] sunt acte deliberate despre care cred că oricine le face minte pentru a le ascunde și îi defăimează pe cei care încearcă să te avertizeze".

Împingând și mai mult agenda de control al nașterilor, la începutul acestei luni, Departamentul de Stat al SUA a anunțat un cadou de 5 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru programul de aprovizionare al Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), o altă organizație legată de Gates, care ajută femeile din străinătate să aibă acces la contraceptive, medicamente care induc avortul și dispozitive de tip "aspirator manual cu vid" (MVA) care efectuează avortul. "Obiectivele de dezvoltare durabilă" ale ONU urmăresc să "asigure accesul universal la sănătatea sexuală și reproductivă și la drepturile reproductive", o frazeologie folosită în mod obișnuit pentru a se referi la avort și contracepție.

În încheierea declarațiilor sale, Oelrich, care "gândește la nivel global", a declarat în cadrul summitului că sistemul global de sănătate "nu înseamnă doar donarea de medicamente sau oferirea de medicamente la un preț mai mic. Este, de asemenea, a fi la fața locului pentru a ajuta la punerea în practică a acestui lucru".

"Cred că această pandemie a deschis, de asemenea, ochii multor oameni asupra inovației într-un mod care nu era posibil înainte", a declarat Oelrich. "Trebuie să ne asigurăm că cunoștințele care sunt create în universitățile noastre, în mediul nostru academic, sunt traduse... înainte de a ajunge în publicații "strălucitoare" pe hârtie, acestea sunt traduse în brevete."

"În viziunea mea, văd un efort comun al guvernului, care lucrează mână în mână cu organizațiile științifice și cu societatea civilă."
 
VIDEO: