Bogdan Stelian Mîndrescu, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) - care administrează aeroporturile Otopeni și Băneasa - a demisionat joi din funcție, anunță Știrile TVR.

Acesta nu a precizat motivele care au condus la această decizie dar gestul vine după ce, săptămâna trecută, cel mai mare aeroport din țară a rămas fără serviciu de curățenie.

Pe data de 1 februarie 2018, Corpul de control al ministrului Transporturilor a fost trimis la CNAB pentru a verifica modul în care Aeroportul Otopeni a rămas fără contract pentru servicii de curățenie și salubritate.

Decizia directorului general vine în urma raportului negativ al Corpului de control al premierului, prin care s-au anunțat mai multe nereguli cu privire la funcționarea societății

Bogdan Mîndrescu a fost numit în funcție în aprilie, anul trecut. Acesta era încă din ianuarie președintele Consiliului de administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București, după ce fusese vicepreședinte.

Cât a fost președinte al Consiliului de administrație a ocupat simultan funcția de director de cabinet al ministrului Transporturilor.

Din luna decembrie este și membru în Consiliul de administrație al Registrului Auto Român.

Imagini TERIBILE din timpul loviturii de stat eșuate din Turcia. Români culcați la pământ pe Aeroportul Ataturk


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews