ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Stelian Mîndrescu, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) - care administrează aeroporturile Otopeni și Băneasa - a demisionat joi din funcție, anunță Știrile TVR.

Acesta nu a precizat motivele care au condus la această decizie dar gestul vine după ce, săptămâna trecută, cel mai mare aeroport din țară a rămas fără serviciu de curățenie.

Pe data de 1 februarie 2018, Corpul de control al ministrului Transporturilor a fost trimis la CNAB pentru a verifica modul în care Aeroportul Otopeni a rămas fără contract pentru servicii de curățenie și salubritate.

Decizia directorului general vine în urma raportului negativ al Corpului de control al premierului, prin care s-au anunțat mai multe nereguli cu privire la funcționarea societății

Bogdan Mîndrescu a fost numit în funcție în aprilie, anul trecut. Acesta era încă din ianuarie președintele Consiliului de administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București, după ce fusese vicepreședinte.

Cât a fost președinte al Consiliului de administrație a ocupat simultan funcția de director de cabinet al ministrului Transporturilor.

Din luna decembrie este și membru în Consiliul de administrație al Registrului Auto Român.

Imagini TERIBILE din timpul loviturii de stat eșuate din Turcia. Români culcați la pământ pe Aeroportul Ataturk