ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Greierii de casă și larvele gândacului de mucegai al cerealelor ar putea fi incluse în viitor în alimente. Uniunea Europeană a dat undă verde pentru acest lucru - în ciuda numeroaselor îngrijorări, scrie afdbundestag.

Martin Sichert, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar AfD pentru politica de sănătate, spune:
 
„Avem nevoie imediat de o campanie de conștientizare a daunelor aduse sănătății prin consumul de insecte care urmează să fie adăugate în hrana noastră. Pentru persoanele care sunt alergice la crustacee și la produsele acestora, precum și la acarienii din praful de casă, consumul de insecte poate declanșa reacții alergice. De multe ori, însă, cei afectați nu știu că au o alergie corespunzătoare și intră acum în contact cu factorul declanșator pentru prima dată. Guvernul federal trebuie să se asigure că această nebunie a UE este cel puțin contracarată de o campanie amplă de educare a publicului. Grupul nostru parlamentar va depune moțiuni corespunzătoare în Bundestag.”
 
Iată integral discursul său senzațional pe care îl redăm tradus în română, mai jos. VIDEO: