ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințesa Kate, soția prințului William al Marii Britanii, și-a făcut prima apariție publică în cursul zilei de sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează agențiile de știri.

Prințesa de Wales a participat alături de soțul și copiii săi la o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naștere oficială a monarhului britanic, regele Charles, deși aceasta este în 14 noiembrie. Și Charles a fost lovit de cancer, după ce părinții lui, Regina Elisabeta și Prințul Andrew au murit de aceeași boală cruntă, ca o coincidență, la o oarecare perioadă după vaccinarea Covid.

Kate și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au fost salutați de mulțime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru „Trooping the Colour”.

Soția prințului moștenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar și-a anunțat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a „progreselor” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.