ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovic continuă să se confrunte cu incertitudine din partea organizatorilor de turnee. Directorul turneului de tenis Masters 1000 de la Monte Carlo, prevăzut între 9 și 17 aprilie, a anunțat că îl vor primi pe Djokovic „ dacă este în regulă cu condițiile sanitare cerute de guvern”, relatează Știripesurse.

"Protocolul ATP oferă și posibilitatea de a prezenta un certificat de contaminare cu Covid cu o lună înainte de startul competiției. Din câte știu, Djokovic acum nu este vaccinat. De îndată ce va fi în regulă, îl vom primi cu brațele deschise", a spus Franulovic.
 
"Noi am discutat cu toți jucătorii. Toți sunt vaccinați, deocamdată cu excepția lui. Nu ne putem pune în pielea lui pentru a ști ce vrea să facă. Participarea lui va depinde de el", a continuat Franulovic.

În prezent, în Franța funcționează un permis de vaccinare care permite doar celor care au fost vaccinați să viziteze anumite locuri și atracții.

Djokovic urmează să joace săptămâna viitoare la Dubai, unde vaccinarea nu este obligatorie, dar ar putea avea probleme la primul eveniment ATP 1000 al sezonului, la Indian Wells, deoarece Statele Unite cer ca cetățenii care nu sunt cetățeni americani să fie complet vaccinați pentru a călători în această țară, potrivit Eurosport.