Tenismanul sârb Novak Djokovici a câștigat duminică turneul Masters 1.000 ATP de la Shanghai, cu premii totale de 7.086.700 dolari, învingându-l în finală pe croatul Borna Coric, 6-3, 6-4, și se apropie de locul 1 mondial la încheierea sezonului, obiectivul său declarat, scrie AFP.

Novak Djokovici, în prezent locul 3 mondial, va fi de luni pe locul 2 în clasamentul ATP, foarte aproape de ocupantul primei poziții, spaniolul Rafael Nadal. Sârbul s-a impus într-o manieră impresionantă la Shanghai, la fel cum a făcut-o lunile trecute la Wimbledon și US Open, după ce a lipsit mult timp din cauza unei accidentări, el având în februarie o operație la cot.

Borna Coric (19 ATP) l-a învins în semifinale pe elvețianul Roger Federer, deținătorul titlului, actualul N.2 mondial.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.