ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opinie Vigilant Fox: 3 motive pentru care Rezistența COVID merită Premiul Nobel pentru Pace
 
#1 - S-a opus celui mai grav atac asupra drepturilor omului și libertăților civile din istoria modernă.

- Aceasta a inclus încălcări ale integrității corporale și ale consimțământului în cunoștință de cauză, răspândirea unui stat de supraveghere, închiderea micilor întreprinderi și dezumanizarea oamenilor care doreau să fie lăsați în pace.

#2 - A dat dovadă de un mare curaj și a făcut sacrificii semnificative pentru a apăra valorile umane esențiale.

- Laureații anteriori ai premiului pentru pace "au plătit, de obicei, un preț personal greu pentru apărarea drepturilor omului, ale femeilor și ale copiilor". Disidenții COVID și-au pierdut locurile de muncă, medicii care nu s-au conformat au fost amenințați sau li s-au retras licențele, iar mulți au pierdut relațiile pe viață cu cei dragi pentru că nu au fost de acord cu narațiunea.

#3 - Au creat comunități de susținere, au luat problema în propriile mâini și au depășit cenzura în fața tiraniei.

- COVID-19 a necesitat apariția jurnalismului cetățenesc, în care oameni obișnuiți, cu slujbe cu normă întreagă, și-au dedicat timpul liber pentru a acoperi cealaltă parte a poveștii, adică adevărul.

- Alții au creat și au sprijinit spații pentru ca disidenții să se unească. Platforme precum Rumble și Telegram au permis jurnaliștilor cetățeni să își crească numărul de adepți. Iar mai târziu, Twitter a interzis conturile din rezistența COVID.

- Și mai sunt și oamenii care au ieșit în stradă, care merită toate laudele din lume. După părerea mea, Freedom Convoy va rămâne în istorie ca una dintre cele mai importante demonstrații din istorie. Eforturile camionagiilor și ale aliaților lor au înclinat aproape de una singură favoarea publicului împotriva mandatelor despotice de vaccinare.

Ca atare, "Nu ar trebui să lipsească potențialii candidați la Premiul pentru Pace pentru a recunoaște eforturile lor curajoase de a menține flacăra libertății în aceste vremuri întunecate."
 
 
ActiveNews a declanșat o serie de conferințe naționale pe această temă, pe care ne propunem să o continuăm și în acest an. Imagine de la prima Conferință ActiveNews - Starea de Libertate despre Marea Resetare: