ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MALAYSIA – Dr. Chai Koh Meow, un director adjunct senior la Ministerul Sănătății din Malaezia, a murit la 9 zile după ce și-a primit vaccinul de rapel marțea trecută. Bărbatul de 58 de ani a murit pe neașteptate în somn pe 17 noiembrie. Dr. Chai fusese întotdeauna cunoscut ca fiind în stare bună de sănătate și a fost prezent la serviciu, ca de obicei, la Ministerul Sănătății pe 16 noiembrie. Autoritățile investighează acum dacă cauza morții lui a fost legată de vaccin.

Ministerul Sănătății a îndemnat cetățenii să se abțină de la a face speculații privind moartea directorului adjunct principal, potrivit MalayMail.

Primele două doze ale doctorului Chai au venit de la compania biofarmaceutică chineză Sinovac. Directorul general al Ministerului Sănătății, Dr. Noor Hisham Abdullah, a spus că Chai și-a încheiat vaccinarea împotriva COVID-19 cu rapelul Pfizer pe 9 noiembrie și nu a raportat nicio reacție secundară neobișnuită după aceea, transmite TheCovidWorld. De fapt, a fost prezent la serviciu ca de obicei până pe 16 noiembrie.

Dr. Abdullah a spus într-o declarație că o investigație este în desfășurare și a îndemnat publicul să se abțină de la speculații cu privire la moartea sa subită.

„Ministerul Sănătății regretă dispariția unuia dintre ofițerii săi dedicați și dedicați.

Transmitem condoleanțe tuturor membrilor familiei Dr. Chai Koh Meow.”

Un reportaj al canalului de știri din Malaezia Astra Awani: