ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un doctor din Italia care se ocupă de testarea Covid a pacienților într-o farmacie, face demonstrația într-un videoclip devenit viral că 92% dintre „pozitivii” depistați într-o zi sunt vaccinați cu cel puțin o doză de ser Covid, care ar fi trebuit să-i protejeze de infectare. Dintr-o cutie întreagă de teste rapide cu rezultat pozitiv la noul coronavirus, doar 3 teste sunt ale unor persoane nevaccinate.
 
În filmulețul publicat pe rețelele de socializare, transmite Gazeta Românească, dr. Giovanni Bergamini este văzut trecând în revistă testele de pacienți pozitivi care au fost deja raportați autorităților sanitare: „Bună ziua, situația este aceasta: pozitiv, trei doze. Pozitiv, o doză. Pozitiv, o doză. Pozitiv, două doze…”.  
 
 
Un tur de forță menit să demonstreze inutilitatea obligativității vaccinării într-o țară care condiționează accesul la locul de muncă de dovada vaccinării, arătând, totodată, cât de injustă este culpabilizarea nevaccinaților pentru noile valuri ale epidemiei, având în vedere că acestea sunt, de fapt, valuri ale vaccinaților. Nu în ultimul rând, dr. Giovanni Bergamini de la farmacia Calandra din Viareggio demască minciuna de stat a guvernului italian, care i-a obligat pe toți salariații din Peninsulă să se vaccineze, amăgindu-i că astfel și doar astfel vor fi la adăpost de contractarea bolii: „Mario Draghi (premierul,n.r.) a mințit când a spus: „Cu pașaportul sanitar există garanția de a te regăsi printre oameni care nu sunt contagioși!”. 92% dintre cei pozitivi la Covid sunt persoane cu doză dublă sau triplă de vaccin și cu pașaport sanitar”, este concluzia demonstrației făcute de doctorul Bergamini, postate pe Twitter de Radio Genova și preluate de Gazeta Românească. VIDEO: