ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pagina de propagandă a pornografiei fricii condusă de colonelașul Valeriu Gheorghiță de la sculăria Faizăr & Cașcaval - Ro Vaccinare, care menține și azi la loc de cinste bradul psihiatric amendat de autoritățile statului, sfidând legalitatea - a prezentat imaginea de mai sus cu textul demn de o reclamă la capsula sinucigașă recent brevetată în Europa:

„Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea.”

Doctorul Damian Baciu dă un răspuns pe măsura propagandei:

„RoVaccinare, prin persoana cea mai reprezentativă a sa, doctorul "ad labam", ne prezintă tratamentul, pentru o singură zi, administrat unui pacient internat la ATI zona "viroze la modă". Cu acest tratament "eficient" (în doze corecte/kg.corp la elefant) s-a reușit trimiterea la morgă a doar 8-9 cazuri din 10. Nu înțeleg de ce nu se folosește cianura, eficientă 100%, rapidă și foarte ieftină?”

La sugestia specialiștilor, ActiveNews are însă o soluție ceva mai eficientă, mult mai simplă și de câteva sute de ori mai ieftină decât costurile „tratamentului” sugerat și „vaccinului” „salvator”: Arbidol și Ivermectină.