ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pagina de Facebook Timișoara Fără Mascăprezintă un documentar german realizat și tradus în limba română de KLA TV  despre „cum arată în realitate bilanțul după vaccinările Corona”.

„Acest documentar arată ce s-a întâmplat în azilurile de bătrâni din Germania după vaссinarea Corona. Cifrele oficiale ale Institutului Paul-Ehrlich și ale Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) sunt extrem de alarmante. Deoarece aceste cifre sunt ascunse sau minimalizate de către mass-media, „Apelul urgent de trezire” difuzat aici este un apel către toți oamenii pentru a scoate la lumină faptele șocante prezentate în emisiune. Un documentar cu date din Germania dar putem să ne gândim că și la noi situația nu este foarte diferită. Data publicării documentarului în Germania a fost luna aprilie. Între timp, cifrele sunt, bineînțeles, mult mai alarmante. Vizionați și distribuiți!”, scrie sursa citată.

Prezentăm mai sus documentarul german.