ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"The Real Anthony Fauci", un lung metraj, în două părți, bazat pe bestseller-ul de succes al lui Robert F. Kennedy, Jr: Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și a sănătății publice" - va putea fi vizionat gratuit, timp de numai 10 zile, începând cu 18 octombrie, la ora 12:01 a.m., ora Europei de Est, relatează The Defender.

Înregistrați-vă AICI pentru a viziona documentarul.

Filmul, produs de Jeff Hays, expune influența lui Fauci asupra politicii guvernamentale, a industriei farmaceutice și a cercetării medicale.

De asemenea, acesta examinează relația dintre Big Pharma și armată, precum și puterea exagerată a mass-mediei.

Lansarea documentarului are loc după ce, la 21 septembrie, Fauci a recunoscut că era conștient că politicile "draconice" COVID-19 pe care le-a dictat vor avea consecințe negative asupra economiei și a elevilor.

De asemenea, urmează o investigație realizată de OpenTheBooks.com, care a arătat că averea netă a lui Fauci a sărit la 12,6 milioane de dolari între 2019 și 2021 - o creștere de 5 milioane de dolari.

 Vedeți AICI Trailerul lung-metrajului.