ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dovezile clare ale implicării lui Anthony Fauci în finanțarea cercetărilor pe coronaviruși de la Wuhan nu au descurajat Sistemul. Acesta încearcă  în continuare să-l prezinte pe Gnomul virusolog drept un fel de salvator al lumii.

În cadrul acestor eforturi de zeificare a lui Fauci, National Geographic Documentary Films a scos pe piață filmul „Fauci” în urmă cu două săptămâni.

Cu toate că documentarul a fost prezentat deja în mari orașe, precum New York, San Francisco, Washington DC și New Orleans, site-urile specializate RottenTomatoes.com, Boxoffice Pro, IMDB.com și BoxOfficeMojo nu au oferit nici o informație despre vânzările de bilete sau încasări, așa cum o fac în mod obișnuit cu orice film.

JustTheNews a contactat oficial National Geographic și Magnolia Pictures pentru a obține informații, însă solicitarea sa a fost ignorată fără explicații.

„Shawn Robbins, analist șef la Boxoffice Pro, afirmă că este «incredibil de neobișnuit» ca un studio să nu prezinte încasările pentru o premieră importantă”, scrie JTN. „Unele au făcut asta la apogeul pandemiei, dar majoritatea au revenit la transparență când cinematografele au fost redeschise în toată țara, anul acesta.”

Robbins a sugerat că este posibil ca distribuitorii filmului să nu aibă resursele necesare pentru a oferi date precise. 

Ipoteza este însă contrazisă flagrant de tam-tamul care a precedat lansarea și de fastul de la premieră. În aceste condiții, era de așteptat ca studiourile să facă publicitate la cel mai mic semn că filmul este un succes.

Articolul din JustTheNews susține că nu este exclus ca tocmai faptul că spectatorilor li s-a cerut o dovadă că s-au vaccinat să fi redus drastic vânzările de bilete, ceea ce ar fi o dovadă cât de ironică poate fi soarta. Sau cât de mare, prostia.

După cum subliniază ZeroHedge, filmul a fost făcut zdrențe de criticii Amazon, unde a obținut  2,2 din 10 stele, cu 80% dintre privitori atribuindu-i o stea.

Tonul general al comentariilor este că documentarul „Fauci” nu este altceva decât o propagandă a Sistemului COVID.

Iată un exemplu:

„Este amuzant cum filmul îi folosește pe George Bush și pe Susan Rice pentru a-i crea credibilitate Dr. Fauci. Falsul război din Irak al «armelor de distrugere în masă» și dezastrul lui Susan Rice de la Benghazi vorbesc de la sine.

„Într-adevăr, filmul îl umanizează pe Fauci cu povești despre familia lui. Spune că erau exasperați din cauza muncii lui. Așa că ce fac? Pun informații și imagini cu ei în film...?

„Apoi vine și interviul cu Bono. Zău așa, încă încerc să înțeleg ce are de-a face un cântăreț cu toate astea.”