ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unui raport realizat de Revolver News, pe care s-a bazat prezentatorul Fox News Tucker Carlson pentru una dintre emisiunile sale de săptămâna trecută, este posibil ca agenții FBI să fi participat nu numai la așa-numita "insurecție" de la Capitoliul SUA din 6 ianuarie - și uneori în mod violent -, ci să fi avut un rol în organizarea efectivă a acesteia, transmite LifeSite.

Remarcând contrastul dintre postura guvernului de a cere transparență în ceea ce privește evenimentele din 6 ianuarie și ascunderea de către același guvern a atâtor lucruri, inclusiv a numelui ofițerului de poliție care a împușcat-o pe Ashli Babbitt, susținătoare a lui Trump, și a celor "peste 10.000 de ore de înregistrări ale camerelor de supraveghere de la Capitoliul SUA" care nu au fost niciodată publicate, Carlson a adăugat că "guvernul ascunde identitatea multor [alți] ofițeri de poliție care au fost prezenți la Capitoliu".

"Potrivit propriilor documente judiciare ale guvernului, acești ofițeri de poliție au participat la revoltă, uneori în mod violent", a explicat prezentatorul Fox News. "Știm acest lucru pentru că, fără greș, guvernul a aruncat cartea în cârca majorității persoanelor care se aflau la Capitoliu pe 6 ianuarie. A existat o rețea națională pentru a-i găsi. Mulți dintre ei sunt încă în izolare în această seară".

"Dar, în mod ciudat, unele persoane care au participat la revoltă nu au fost acuzate. Uitați-vă la documente. Guvernul îi numește pe acești oameni "co-conspiratori neinculpați".

Carlson a continuat să ofere exemple, inclusiv un "co-conspirator neimputabil" menționat în documente ca fiind "Persoana a doua". Potrivit acestor documente, "Persoana a doua a stat în aceeași cameră de hotel cu un "insurecționist" pe nume Thomas Caldwell, care se presupune că este membru al grupului numit Oath Keepers. De asemenea, Persoana Doi a "luat cu asalt baricada" de la Capitoliu pe 6 ianuarie, alături de Thomas Caldwell."

"Dar așteptați", a continuat Carlson. "Iată care este lucrul interesant. Persoana Doi și Persoana Trei au fost organizatorii revoltei. Guvernul știe cine sunt, dar guvernul nu i-a acuzat. De ce se întâmplă acest lucru? Știți de ce. Aproape sigur lucrau pentru FBI. Așadar, agenții FBI au organizat atacul asupra Capitoliului din 6 ianuarie, conform documentelor guvernamentale."
 
Continuarea poate fi citită AICI