ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La mai puțin de o săptămână după ce li s-a administrat a doua doză de ser COVID-19 de la Pfizer, doi adolescenți americani au murit în somn, după ce au suferit o inflamație cardiacă. Colegiul Patologilor Americani a publicat un raport cu rezultatele autopsiei, în care se specifică legătura clară cu vaccinul, informează The Epoch Times și publicația We Love Trump.
 
Dr. Peter McCullough, renumitul cardiolog din Texas, a semnalat raportul pe contul său de Twitter, atrăgând atenția că atât părinții, cât și copiii, ar trebui să fie conștienți că vor mai avea loc și alte decese.
 
Ambii băieți au fost găsiți fără suflare în paturile lor, unul la trei zile, iar celălalt la patru zile după vaccin. Cei doi au fost declarați morți fără încercări de resuscitare. Niciunul nu avea probleme de sănătate pre-existente.

Numele tinerilor nu a fost dezvăluit, cercetătorii numindu-l pe cel care a murit mai devreme „Băiatul A” și pe celălalt, „Băiatul B”.

Băiatul A s-a plâns de o durere de cap și de stomac după vaccinare, dar ulterior simptomele s-au ameliorat. Băiatul B nu a manifestat nicio reacție vizibilă. Niciunul dintre ei nu a prezentat simptome cardiace evidente. De asemenea, niciunul nu fusese infectat cu noul coronavirus. Testele toxicologice medico-legale au indicat absența unui consum de medicamente sau droguri.

Medicii legiști au constatat că principala cauză a decesului a fost o leziune miocardiacă diferită de miocardita tipică și i-au avertizat pe profesioniștii din domeniul sănătății că probleme cardiace post-vaccinale sunt diferite de miocardita tipică.

De aemenea, cercetătorii suspectează că modificările cardiace la cei doi au rezultat din faptul că adrenalina a afectat celulele cardiace numite cardiomiocite, cu un răspuns imunitar exagerat și o inflamație cardiacă similară problemelor care apar la unii pacienți cu COVID-19 sau care suferă de sindromul inflamator multisistemic.

Dr. Peter McCullough, care nu a fost implicat în studiu, a declarat pentru The Epoch Times că rezultatele „confirmă, din păcate miocardita fatală indusă de vaccinul COVID-19”, adăugând:

„Histopatologia indică o formă unică de miocardită care poate fi specifică vaccinurilor cu ARNm, sugerând că proteina spike deteriorează pericitele care înconjoară capilarele și cardiomiocitele”.