ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cimi Enache, project manager – persoană de bază în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad, a murit subit la 56 de ani în urma unui infarct, fără a fi cunoscut cu probleme de sănătate anterioare.

Anunțul morții lui Cimi Enache a fost făcut de către președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, informează Agrointel.
 
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane și text
 
Cimi Enache
 
Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache! Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndeptai zâmbetul larg și vorba liniștită.

Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial.

Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere! Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România; de numele său se leagă succesul Târgului Național Agromalim, conferințe științifice, parteneriate internaționale de afaceri, dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.

Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț. A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis heorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Cimi Enache a urmat studiile universitare la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad și a fost project manager al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, din 1997 și până în prezent.

Cimi Enache nu era cunoscut ca fiind suferind de vreo boală, iar conform presei locale, decesul său a survenit în urma unui infarct.

Dumnezeu să îl odihnească!

Tot pe 4 ianuarie a murit subit și Silviu Laza, un bărbat de 49 de ani care lucra în cadrul Serviciului de Situații de Urgență din Arad, potrivit Special Arad.
 
Anunțul a fost făcut de consilierul local Liliana Waas, pe Facebook. Silviu Laza a urmat studiile universitare la Universitatea „Mihai Eminescu” din Timișoara.

„A fost un prieten bun, un om deosebit. Nu cred că cineva ar fi putut zice ceva de rău despre el”, a precizat pentru Special Arad Liliana Waas.

Tot Liliana a dat pe rețeaua de socializare vestea tristă că Silviu a plecat din această lume: „Nu pot să cred că ai murit, Silviu Laza. În această dimineață am primit cea mai tristă veste din ultima vreme, amicul și colegul meu, un om deosebit, un om de nădejde a plecat la Cer în urma unui AVC. Dumnezeu să te odihneacă în Împărăția Sa, iar familiei îndurerate, mângâiere sufletească!”.

Soția lui Silviu ne-a transmis durerea ei profundă: „Mi-am pierdut jumătatea. L-am iubit și-l voi iubi până ne vom întâlni din nou…”, sunt cuvintele pline de durere ale Danei, o soție îngenuncheată de suferința prin care trece. În urma lui l-a lăsat îndurerat și pe fiul lui, Alex Laza, care a rămas stâlpul familiei în locul tatălui său.

Slujba de priveghi va avea loc în zilele de 4 și 5 ianuarie, începând cu orele 19:00, la Capela din Mândruloc, județul Arad
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „G Silviu Laza 1975-2024 Autkenina Dumnezeu să-i odihnească în pace!”

Tot din Serviciul pentru Situații de Urgență, dar de la Cugir, a murit subit între Crăciun și Anul Nou și Mircea Zbutea, fost inspector de Protecție Civilă și membru al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului.

„Cu demnitate, tărie de caracter, cu experiență de viața și cu prietenia cu care ne-a înconjurat, a fost un om care și-a dedicat toată viața protecției comunității din care făcea parte fiind și un exemplu de atașament în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Cugir pe care l-a servit întotdeauna cu pasiune și credință. Spiritul lui Mircea, valorile în care a crezut și pentru care a luptat vor rămâne vii în memoria colegilor din cadrul administrativ al orașului Cugir. Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu sa îl odihnească în pace!”, a transmis primăria orașului Cugir pe 27 decembrie.

Înmormântarea a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe din Cânepi.